Το γραφείο μας

Το λογιστικό γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2004 στο Μενίδι, Αττικής με πλήρη γκάμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των πελατών μας σε κάθε είδους φορολογική ή λογιστική υπηρεσία. Σκοπός μας είναι η ταχύτερη ενημέρωσή μας στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται κάθε τόσο στη χώρα μας και σε συνέχεια η ενημέρωση των πελατών μας και διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Με σπουδές στην Αγγλία και με επαγγελματική κατάρτιση στον κλάδο μας προσφέρουμε στον πελάτη μας ολοκληρωμένες σύγχρονες υπηρεσίες.

Η ομάδα μας παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα και επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν την φορολογική τους διαχείριση και να αντιμετωπίσουν τα φορολογικά τους προβλήματα.

Η μακροχρόνια εξειδίκευσή μας σε συνδυασμό με την πρακτική προσέγγιση που ακολουθούμε μας επιτρέπει να συμβουλεύουμε αποτελεσματικά τους πελάτες μας, σε ζητήματα φορολογικής στρατηγικής.

Το πλήρως μηχανογραφημένο λογιστήριο που διαθέτουμε, παρέχει τη δυνατότητα άμεσης υποβολής πάσης φύσεως δηλώσεων, έκδοσης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας μέσω της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων (taxisnet) και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε άμεσα τις υποθέσεις σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Λειτουργούμε με :

Εμπιστευτικότητα

Δεσμευόμαστε προφορικά αλλά και γραπτά για την μη διάθεση συγκεκριμένων εμπιστευτικών πληροφοριών καθώς και των οικονομικών σας στοιχείων, σε οποιονδήποτε τρίτο.

Συνέπεια

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την φορολογική τους ικανότητα, τις υποχρεώσεις, τις οφειλές  καθώς και για τις νέες φοροτεχνικές εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα.

Υπευθυνότητα

Διατηρούμε αρχεία για τους πελάτες μας για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι ώστε σε περίπτωση απώλειας κάποιου εγγράφου να μπορούν να το ανακτήσουν άμεσα.

Παροχή Συμβουλευτικής

 Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες οικονομικού περιεχομένου ώστε οι πελάτες μας να είναι ευέλικτοι και προσαρμοσμένοι στις εξελίξεις της κοινωνίας, της τεχνολογίας, της αγοράς και της οικονομίας γενικά.

Σεβασμό

Φροντίζουμε να συμπεριφερόμαστε στον κάθε πελάτη μας πρωτίστως ως άνθρωπο και δευτερευόντως ως άμεσο συνεργάτη μας,  ανεξαρτήτως οικονομικής  κατάστασης .

Επαγγελματισμό

Ανταποκρινόμαστε άμεσα, με συνέπεια, ασφάλεια και ακρίβεια στις απαιτήσεις και προς όφελος των πελατών μας κατανοώντας  ότι "κάθε λεπτό μετράει" είτε χρηματικά  είτε χρονικά.

Ο Σκοπός Μας

Η ταχύτερη ενημέρωσή μας στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται κάθε τόσο στη χώρα μας και σε συνέχεια η ενημέρωση των πελατών μας και διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Φροντίζουμε να προσφέρουμε στον πελάτη μας ολοκληρωμένες σύγχρονες υπηρεσίες που θα βελτιστοποιήσουν την φορολογική τους διαχείριση και να αντιμετωπίσουν τα φορολογικά τους προβλήματα.

Αξιοπιστία, εχεμύθεια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σεβασμός και επαγγελματισμός είναι οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν και ο λόγος που το πελατολόγιο μας αυξάνεται συνεχώς.

 

Οι λογιστές

Gallery

Έχετε απορίες σε φοροτεχνικά - φορολογικά - λογιστικά ζητήματα;

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σου παρέχουμε. Με τη χρήση του site μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.